Saunatilbehør - DK & Kerkes Danmark

ProdukterNyhederServicesPriserKontakt

 

Måske verdens bedste saunasten?

Serviceaftaler på sten og ovne!

Danmarks længste saunaøser (170 cm)

Saunagus, saunakvastning og gusmesterkurser udføres!

 

 

Forside

 

Nyheder:

Her lægges de nyeste ting, så du kan få et hurtigt overblik over nyhederne uden at skulle surfe rundt i hele hjemmesiden. Klik på nyheden, så kommer du til den relevante side. 

Grundet overraskende stor vækst og flytning til mindre faciliteter, har vi overdraget distributionen af de ”lette” produkter til Danmarks mest erfarne leverandør af saunaer, ovne og tilbehør, SagaTrim ApS.

Du vil senere kunne finde alle produkterne på deres hjemmeside. I en overgangsperiode kan du dog afgive ordrer per tlf. og mail, så sender vi videre til rette vedkommende hos SagaTrim ApS.

Se bl. a.: https://sagatrim.dk/sauna---damp-/sauna-privat/tilbehør---sauna  

Vi fortsætter naturligvis med at distribuere de hårdbrændte keramiske saunasten fra Kerkes i Finland, måske verdens bedste saunasten! Ligeledes fortsætter vi med serviceydelser som servicekontrakter på vedligeholdelsen af ovne og sten, kvastninger og saunagus. Se under "Services".

Vi har  et specielt sortiment af Kerkes hårdtbrændte keramiske saunasten, som passer til Danmarks mest brugte saunaovne.

20 kg. med 3 forskellige typer sten, som passer til Tylö's SDK 10, SD 16 og 20 ovne, samt de ældre udgaver med samme opbygning. De passer også til Harvia's brændefyrede M1 og M3 ovne.

Klik på Tylö ovnen, så kommer du til den relevante side!

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2014-2018 Saunatilbehør-DK - Kerkes Danmark                          Kontakt:
Sidst ændret: 09 januar 2019                                                        Tlf: +45 22263505  Mail: info@saunatilbehoer.dk